homestyling

Ska du sälja din bostad?
Då kan det vara all idé att göra en homestyling och jag kan hjälpa dig! Undersökningar visar att hem som stylas leder till en bättre affär. Bostaden säljs snabbare och till ett bättre pris. Tänk på att homestyling hos privatpersoner dessutom är avdragsgillt i deklarationen vid en försäljning och ska tas upp under "Utgifter för avyttringen" på Skatteverkets blankett K6/K5. Enkelt kan man räkna att om man gör en vinst på bostadsförsäljningen kan priset på stylingen skrivas ned med cirka 25%.


Hur går det till?
Under ca 1 timme går vi igenom bostaden tillsammans. Efter besöket mailas en sammanfattande lista med det som diskuterats. Du får utförliga tips och råd om vad du själv kan göra inför den kommande försäljningen, visningen och fotograferingen.

inredningsdesign

Hos mig är inga projekt för små eller för stora. Jag tar mig an företag med uppdrag i offentlig miljö liksom privatpersonen som flyttat till nytt eller byggt om. Kanske behöver du hjälp med att få ihop en helhet i ditt hem eller på din arbetsplats.

Hos mig ska du som kund lägga dina drömmar om att skapa ditt drömhem i mina händer. Jag hjälper dig att skapa din lugna plats i tillvaron. En plats där det kan finnas styrka och lugn och där man kan ladda batteriera eller umgås med vänner och familj. En plats att längta till.

Pris: 1350 kr vid första besöket. Därefter 750 kr/h. Körersättning tillkommer.

samarbeten

Jag arbetar idag aktivt med flera mäklare i Skåneregionen.

om mig

Linda heter jag och jag älskar design, inredning, arkitektur, färg och form. Jag har en floristexamen med gesällbrev i grunden och en universitetsutbildning i inredningsarkitektur från FIT i New York. Design och inredning är inte bara ett jobb för mig utan en passion. Det är något jag lever och andas.

Efter 16 år i branschen, både i Sverige och internationellt, startade jag 2015 min egen konsultfirma inom inredningsdesign och homestyling. 2017 utökade jag och uppfyllde nästa steg i min dröm och öppnade min butik "poppel & patina" på det lilla fiskeläget Råå strax utanför Helsingborg.

blogg

Om du vill veta mer om butiken eller vad jag gör, kolla in min blogg här!

kontakt

address :
 linda roupe inredningsarkitektur & design
 Spårögatan 4
 257 32 Rydebäck
telefon : 070 3084302
email : linda@poppelpatina.com
web : www.poppelpatina.com